Domino’s Pizza

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf in Nederland. Ik help het merk met het verzorgen van de contentmarketing, van begin tot het eind. Het uiteenzetten van de contentstrategie en het creëren van content. Content creatie in de breedste zin van het woord: visuals, copy, foto’s, video’s, campagnes en andere creatieve uitspattingen!
Ik ontwikkel uitingen die passen bij de merkwaarden en inspelen op het gevoel van de doelgroep. Het is tenslotte belangrijk dat de content van Domino’s Pizza altijd relevant is voor de consument. De doelstelling is doorgaans het engagen van de community. Maar het kan ook awareness genereren, of puur traffic.
10.Dominos-Pizza-Weekend
12.Dominos-Pizza-Pokemon-Go
11.Dominos-Pizza-Daten
Dominos-Instagram-Kerst

Instagram Campagne

Gedurende de hele decembermaand wilde Domino’s Pizza extra aandacht voor verschillende pizza deals. Ik ontwikkelde een Instagram campagne waarbij het account van Domino’s werd omgetoverd tot een adventskalender. Iedere dag kon je een vakje opnemen en verrast worden met een nieuwe kortingscode!
Pizzadozen

Design Pizzadozen

De pizzadoos is een belangrijk element voor Domino’s. Het is de eerste indruk die je als klant krijgt! Daarnaast heb je ‘m ook continu bij je als je gaat eten. De doos staat op schoot of tafel. Ik mocht dit icoon voor Domino’s designen. Wil je het ontwerp beter bekijken? Dan heb je bij deze een goede smoes om pizza te bestellen. Graag gedaan!

Wil je weten wat ik voor jouw merk kan doen?

Ik vertel het je graag!

Neem contact op!